Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

En pladevibrator er et uundværligt værktøj for dig som entreprenør. Hos W. J. Maskinservice finder du uden problemer din nye pladevibrator. 

Hos W. J. Maskinservice forhandler vi blandt meget andet produkter fra BOMAG. Dette er imidlertid intet tilfælde. BOMAG producerer nemlig en pladevibrator af god kvalitet.

Hos W. J. Maskinservice ligger den gode kvalitet og et højt serviceniveau os nemlig meget på sinde. Derfor er alle vores producenter også nøje udvalgt.

Vores mål er at kvaliteten skal kunne ses og mærkes på vores produkt sortiment. Dette skyldes at vi ønsker at du som kunde hos os skal kunne stole på at kvaliteten altid er i orden.

Vi sælger ikke alene nye, men også brugte maskiner. Uanset om du leder efter en ny eller brugt maskine, så er der en stor sandsynlighed for at du finder hvad du søger hos os.

Vi har nemlig et stort udvalg indenfor begge kategorier. På trods af at maskinerne er brugte, så kan du naturligvis stadigvæk forvente en god kvalitet.

Køb samt service og vedligeholdelse af din nye pladevibrator

Som en del af den gode service som vi ønsker at tilbyde dig som kunde hos os, har vi samlet alle funktioner hos os. Du kan således ikke alene købe din nye eller brugte pladevibrator her hos os, men også få dem serviceret og repareret.

Skulle uheldet være ude og den trænger til en tur på værksted, så klarer vi naturligvis også det. Vores mekanikere står klar til at forkæle dine maskiner og få dem på ret køl igen.

Udover den uovertrufne pladevibrator fra BOMAG, så tilbyder vi også en lang række andre maskiner. Faktisk vil vi våge at påstå, at du kan udfylde hele din maskinpark hos os.

Dette gør livet en hel del nemmere for dig. På den måde kan du nemlig ikke alene købe alle dine maskiner hos os, men også få dem serviceret og repareret hos os.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon